lauantai 14. heinäkuuta 2012

Toinen viikko, viides päivä

  • Vadelmakiillettä juustokakkuihin.
  • Kakkujen koristelua (jättikokoisilla pensas)mustikoilla ja mansikoilla. Kaikki marjat ulkomailta, ja on muuten vaikea halkaista mansikka niin, että myös kannasta jää noin puolet molempiin puolikkaisiin.)
  • Suklaaglace suklaakakkuihin (myyntinimi taitaa olla "Menorca"-kakku)
  • Budabest-leivospohjien paistamista.
  • Leivoslaatikoiden taittelua.
  • Neljän voikilon santaikina kylmiöön.
Kahvilan puolella on myös myynnissä käsintehtyjä suklaakonvehteja. Yllätys, yllätys: niitä(kään) ei tehdä Fazerilla, vaan ne tuotetaan alihankintana jossain muualla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti