- Pursotin raparperihilloa niihin eilen pellittämiini murokuppeihin.
- Avasin kääreestä 3 kiloa Fazermint-konvehteja.
- Leikkasin vaaleasta vetopohjasta 144 erikokoista pyöreää kakkupohjaa.
- Irrotin jonkinlaisia tryffelikonvehdin puolikkaita muoteista.
- Tein 15 kiloa (10 kg valmista digestivemurua + 5 kg voita) juustokakun pohjataikinaa.
- Tein noin kolmasosasta tuota taikinaa kakkupohjiksi eli tasoittelin muotin kanssa pellille.
Työvaatteet ovat omat, mutta lounaan saa ilmaiseksi. Ja pienen aamupalan. Näinä kuumina päivinä lisäksi pikkupullon kivennäisvettä. Kahvia saa aamulla, mutta muita kahvitaukoja ei ole. Eikä mitään tehtyjä tuotteita missään tapauksessa saa syödä. Siitä on ihan kirjallinen ohje seinällä.
PS. Tilanpuutteen vuoksi joitain hommia tehdään "etuhuoneessa", pienessä huoneessa josta on iso ikkuna suoraan kahvilaan. Siinähän sitä oli kiva leikata niitä kakkupohjia ison saksalaisen (?) turistiseurueen katsellessa ja selväsi yrittäessä miettiä, mitä ihmeen lättyjä siinä pinosin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti