- Murokuppien pellittämistä ja niiden täyttöä raparperihillolla (tällä kertaa lusikalla) ja mansikkamoussella mansikkamarenkileivoksia varten.
- Vaniljakastikkeen pullottamista.
- Fazermint-konvehtien sijoittamista cupcake-leivoksiin.
- Leivoslaatikoiden taittelua.
Ihmettelen edelleen paria pikku asiaa, osa 3:
- Miksi tiskejä ei mitenkään kuivata, vaan ne laitetaan suoraan tiskikoneesta märkänä säilytyspaikoilleen? Tämä tarkoittaa, että kulhot ja pellit ovat usein märkiä, kun niitä tarvitsee.
- Miksi mantelirouhetta säilytetään kuumassa konditoriassa, vaikka sen säilytylämpö on max. +14 C?
- Miksi henkilökunnan ruokailussa on tuoretta leipää joka päivä, mutta äärimmäisen harvoin mitään levitettä siihen päälle?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti