tiistai 10. heinäkuuta 2012

Toinen viikko, toinen päivä

  • 600 murokuppia pelleille, niihin ensin raparperihilloa ja sitten mansikkamoussea pursottaen, ja lopuksi marenkia lusikalla.(1
  • 5 kiloa ananasta pieniksi paloiksi gluteenittomia ananas-kookos-kakkuja varten.(2
  • Vadelmapyreen sulatus ja sekoitus kiilteeseen juustokakkuja varten.

1) Noiden pursotusten kanssa ei olla kovin tarkkoja, kunhan kaikki täytteet on paikallaan. Ja se marenkikin näyttää lätsähtäneeltä pehmikseltä, mansikka-marenkileivokset eivät todellakaan ole mitään identtisiä symmetrian mallileivoksia.

2) Ananas-kookoskakku on Fazerin vakio-gluteeniton kakku, jota on aina saatavilla. Tosin sekin on virallisesti vähägluteeninen, koska konditoriaa ei mitenkään erityisesti puhdisteta jauhopölystä ennen sen valmistusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti