- 600 murokuppia pelleille, niihin ensin raparperihilloa ja sitten mansikkamoussea pursottaen, ja lopuksi marenkia lusikalla.(1
- 5 kiloa ananasta pieniksi paloiksi gluteenittomia ananas-kookos-kakkuja varten.(2
- Vadelmapyreen sulatus ja sekoitus kiilteeseen juustokakkuja varten.
1) Noiden pursotusten kanssa ei olla kovin tarkkoja, kunhan kaikki täytteet on paikallaan. Ja se marenkikin näyttää lätsähtäneeltä pehmikseltä, mansikka-marenkileivokset eivät todellakaan ole mitään identtisiä symmetrian mallileivoksia.
2) Ananas-kookoskakku on Fazerin vakio-gluteeniton kakku, jota on aina saatavilla. Tosin sekin on virallisesti vähägluteeninen, koska konditoriaa ei mitenkään erityisesti puhdisteta jauhopölystä ennen sen valmistusta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti