- Pohjien pellitys ja vadelmahillon pursotus vadelmasuklaakakkuihin.
- Valtavan leivoslaatikkokasan kokoaminen.
- Suklaaglacen tekeminen: 3 litraa vettä, 2,4 litraa kermaa, kaakaota, sokeria, liivatetta...
- Tummien vetopohjien leikkaamista taas jotain kakkuja varten.
Ihmettelen paria asiaa, osa 2:
- Joka paikassa muistutetaan käsienpesun tärkeydestä, mutta 90-prosenttisella varmuudella käsipaperia ei ole missään. Onko kovin hygieenistä jättää kädet märiksi?
- Konditorian nettisivuilla mainitaan jatkuvasti leivottavina kakkuina mm. kinuski-, prinsessa-, sacherkakku sekä joku ruusunen. No, en ole yhtään noista nähnyt leivottavan ainakaan toistaiseksi. En myöskään bebe- enkä perunaleivoksia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti