keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Toinen viikko, kolmas päivä

  • Pohjien pellitys ja vadelmahillon pursotus vadelmasuklaakakkuihin.
  • Valtavan leivoslaatikkokasan kokoaminen.
  • Suklaaglacen tekeminen: 3 litraa vettä, 2,4 litraa kermaa, kaakaota, sokeria, liivatetta...
  • Tummien vetopohjien leikkaamista taas jotain kakkuja varten.
Ihmettelen paria asiaa, osa 2:
  • Joka paikassa muistutetaan käsienpesun tärkeydestä, mutta 90-prosenttisella varmuudella käsipaperia ei ole missään. Onko kovin hygieenistä jättää kädet märiksi?
  • Konditorian nettisivuilla mainitaan jatkuvasti leivottavina kakkuina mm. kinuski-, prinsessa-, sacherkakku sekä joku ruusunen. No, en ole yhtään noista nähnyt leivottavan ainakaan toistaiseksi. En myöskään bebe- enkä perunaleivoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti