tiistai 25. tammikuuta 2011

9. päivä

Vasemmalla tanskalainen viineri, eli noiden aihioita tein eilen. Ennen paistoa lisätään keltaista mössöä ja paiston jälkeen pomadaa.

Ja nyt päivän kohokohta: työssäoppimisjakson puoliväli on nyt, eli yhdeksän päivää takana ja yhdeksän jäljellä. Tänään jo hetken väsytti niin, että ajattelin keskeyttämistä tai siirtymistä koululle, mutta jotenkin siitä selvisi. Olen kuitenkin työni tehnyt niin hyvin kuin mahdollista, niin ei siitä ainakaan ole mitään huomautettavaa kenelläkään.

Tänään vähemmän rieskoja kuin eilen, mutta valtava määrä karjalanpiirakoita, ja jonkin verran briosseja ja suolaisten voitaikinakierteiden pellittämistä. Ja iltapäivän levitin hilloa kääretorttupohjille. Pakkaamistakin vain 28 ruisleipää.

Raskain työ oli n. 100 litran padan tyhjennys karjalanpiirakkariisipuurosta ja sen padan peseminen. No, eipä sitä nostella tarvinnut, kallistus ja kaataminen toimii sähköisesti, mutta kun se oli niin tolkuttoman kuuma. Siis ensin se puuro (joka poltti sormia vielä pari tuntia myöhemmin) ja sitten se pesuvesi. Niin, eilen liian kylmää ja tänään liian kuumaa.

Ai niin, opettaja kävi tänään leipomolla. Käy jokaisen työssäoppimispaikoissa. Ja muistin, että pitäisi tehdä tehtävätkin ja täyttää perehdyttämislomake, viimeksimainitun olin ihan täysin ehtinyt unohtaa.

Plussaa:
  • Puolivälissä!
Miinusta:
  • Kun aina joutuu huomaamaan, kuinka hidas on muihin verrattuna.
  • Kesätöitä on turha kysellä, kun nytkin on joku työntekijä osittain lomautettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti