perjantai 14. tammikuuta 2011

2. päivä

Tänään töihin viideltä, kello soi 4:20. Yleensä kyllä haluan syödä edes vähän aamulla, mutta ei ennen viittä tee mieli mitään. Sitten kuuden aikoihin alkoi olla nälkä, ja aamukahvikin oli vasta kahdeksalta! Muutenkin hassua: selvisi, että pääsen töistä jo puoli kaksitoista, koska se aamun tunti ennen viittä vastaa kahta työtuntia; mutta samalla se tarkoitti sitä, että kun syömään pääsee vasta yhdeltätoista, niin ruokatunnin jälkeen saa lähteä heti kotiin. Mutta oli ihan kiva huomata siinä vartin yli kahdeksan, että puoli työpäivää on jo takana, kun monilla se on vasta ihan alussa.

Aamulla voisilmäpullien voitelua ja viimeistelyä, rieskojen kaulaamista ihan perinteisellä puukaulimella, munkkirinkelien rinkelöintiä ja oikeastaan koko loppupäivä pakkaamista ja vähän siivoamista. Ja täytin ja sokeroin ne lusikkaleivät, joita eilen tein, niinkuin arvasin.

Lusikkaleipiä sitten riittikin, 450 kpl. Karjalanpiirakoita 120 + 30 pienempää cocktailpiirakkaa, viinereitä, pitkoja ja muutama ruisleipä. Siis pakattavaksi tilauksiin. Ja lopuksi kilo mokkakuorrutteisia pikkuleipiä, joihin eilen laitoin hopeakuulia päälle.

Plussaa:
  • Edelleenkin oli töitä koko ajaksi.
Miinusta:
  • Sotkin aamukahvilla kahvilan maton kengänpohjien jauhoilla, olisi pitänyt huomata kiertää.
  • Teippasin pitkopussit kiinni, vaikka ne olisi pitänyt jättää auki, kun ne jäivät myytäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti