torstai 20. tammikuuta 2011

6. päivä

No nyt sitten on se kolmasosa takana. Varmaan nähty ja tehty jo kaikki, mitä tulevinakin päivinä on edessä. Pakkaamista kauppoihin ja kahviloihin sekä erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja myyntiin; ehkä vähän ylöslyöntiä ja erilaisia viimeistelyhommia; ja siivoamista jonkin verran.

Tänään voitelin pullia ja viinereitä munalla ja karjalanpiirakoita voisulalla, kokosin ja pakkasin 452 kpl lusikkaleipiä ja käärin kelmuun kymmeniä ruiskääretorttuja. Ripottelin pikkupizzoille pizzamaustetta ja juustoraastetta ja sitten vielä pakkasin runebergintorttuja ja porkkanaleivoksia muovikoteloihin myytäväksi.

Plussaa:
  • Ööh, tuota noin...
Miinusta:
  • Pakkasin karjalanpiirakoita väärin, kun laitoin laatikkoon kannen.
  • Voitelin pullapitkot ihan liian huonosti, minkä huomasi vasta paiston jälkeen.
  • Varsinkin aamulla leipomolla on ilmassa runsaasti jauhopölyä, erityisesti ruisjauhopölyä, joka ärsyttää inhottavasti kurkussa ja yskittää.
PS.
Tuosta jauhopölystä tuli mieleen: eilen leipomolla oli ilmassa sankkaa sokeripölyä. Jos seisoo päivän sokeripölyssä, tekeekö sen jälkeen vielä mieli makeaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti