Kahdeksan tuntia leipomolla, enimmäkseen paistamista. Niin kiire taas, ettei tuotekuvia ehtinyt tänäänkään ottaa. Korvapuusteja, tiikeripullia, toscakakkuja, pasteijoita.
Alusta loppuun tein 5 suklaarouhekakkua. Ne paistoin suurkeittiön arinauunissa. Leveä ja matala uuni, jonne paistettavat tuotteet pitää työntää käsin ihan sisälle asti, ei siis mitään ulosvedettäviä peltejä käytössä. Vieressä kuva ja alla ohjauskeskuksen pikakäyttöohje:
Päivän aikana selvisi myös se, mikä on maailman vaikein tiskattava: aaltopeltiä muistuttava reiällinen patonkipelti. Joka kolo täynnä muruja, jotka eivät lähde millään irti.
Mikä meni pieleen:
- suklaarouhekakut liian isoihin vuokiin, pienemmissä olisi tullut isomman näköisiä
- kaalipiirakat jäivät raaoiksi ja menivät siis pilalle (laiton uuniin, mutta joku muu otti pois)
- korvapuustit eivät nousseet korkeutta, vaan leveyttä
- ne kakut olivat muuten ihan onnistuneita
- mikään ei palanut uunissa
- mikään ei noussut liikaa höyrykaapissa
- kaikki tuotteet (niiitä kaalipiirakoita lukuunottamatta) oli myyntikelpoisia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti