keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Toinen viikko

Pari viikkoa koulunkäyntiä takana. Stressi työssäoppimispaikan löytymisestä kasvaa, vaikka jakso on vasta joulun jälkeen. Aikaisemmista tuloksettomista harjoittelu- ja työpaikkojen etsimisprojekteista on jäänyt niin huonot kokemukset, että mieluiten unohtaisi koko asian. Mutta toisaalta tietää, että ei voi.

Kirjailijat tuntevat käsitteen writer's block, eli tilanteen jossa tietää että pitäisi aloittaa uuden kirjan kirjoittaminen, mutta se ei vain onnistu. Pelkää, ettei osaa enää kirjoittaa, ainakaan niin hyvin kuin ennen. Minulla on "searcher of practical training workplace's block". (Sen verran kamala sanahirviö, ettei oikeinkirjoitukseen kannata luottaa.)

Jos haluaisin olla oikein tehokas, etsisin harjoittelupaikan jo yleisainejakson ajaksi, mutta en jaksa ajatellakaan sitä. Toisaalta silloin on hyvää aikaa etsiä sitä pakollista paikkaa työssäoppimisjaksolle. No yöunet menee joka tapauksessa.

Työvaatteet tilauksessa 2 viikkoa, mutta mitään ei ole vielä tullut. Hidasta palvelua. Kengät tilasin itse netistä ja ne tulivat tänään. Ihka ensimmäiset aidot Crocsit, piraattikopioita onkin nurkat täynnä kaikissa sateenkaaren väreissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti