keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Pimeää aamulla ja pimeää illalla

Siis ihan käsittämätöntä! Kirjoitin päivällä pitkät pätkät ja yhtäkkiä kaikki hävisi! Älytön blogi!

Niin tuosta pimeästä. Kun on koulussa kahdeksasta neljään, ei ehdi nähdä, jos joku valoisa hetki päivällä olisikin. Muutenkin tosi väsynyt, kun en ole kahteen yöhön juuri nukkunut. En jaksanut edes eilen päivittää blogia, vaikka leipomolta pari kuvaa ja juttua olisi ollutkin.

Tänään aamulla koe kirjasta Elintarvikealan perusteet, tietty kysymykset olivat lihasta ja kalasta, joita koskevia osioita en jaksanut kunnolla lukea. Ei muuta väliä, kun läpi pääsisi.

Kokeita muutenkin ihan liikaa. Ensi keskiviikkona raaka-aineista, maanantaina työturvallisuuskoulutus ja todennäköisesti siihen liittyvä työturvallisuuskorttikoe, ja tiistaina hygieniapassitesti. Apua.

Ja lopultakin näin 29.9. pidetyn mikrobiologian kokeen tuloksen, 2+. Noin nelosesta kymppiin -arvosteluasteikkoon tottuneesta tuntuu aika mitättömältä, mutta ykkösestä kolmoseen -asteikolla ihan hyvä.

Lopuksi vielä pari kuvaa ja sanaa eilisestä:

Vasemmalla tähtipullia. Kukaan ei onneksi huomannut, että aluksi oli kahden litran taikinaan tarkoitettu vesimäärä, ja muita aineita puolet pienempään taikinaan. No, nopealla korjauksella ei tullut maku- eikä näkövahinkoja.
Oikealla setsuurilimppuja eli vaaleita joululimppuja.

PS. Tasan kaksi viikkoa koulua ennen joulua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti