tiistai 14. joulukuuta 2010

Enkeleitä onko heitä

Näin viime yönä sen verran pahaa unta, että heti aamulla tiesin jotain menevän pieleen tänään. Koulun pihassa sitten huomasin, että olin unohtanut vaatekaapin avaimen kotiin toiseen laukkuun, kun viime tipassa ennen lähtöä vaihdoin kamat isompaan laukkuun! Ja kaapissa tietty ovat työvaatteet ja -kengät. Olisin ehkä muuten palannut takaisin sitä avainta hakemaan, mutta tänään ei voinut myöhästyä, kun heti aamulla oli hygieniapassitesti. No sitten muistin, että koulun alussa oli puhetta siitä, että kaappeihin on vara-avaimet koululla, ja niin onneksi olikin. Eli pääsin kaappiin ja sain tavarani.

Niin, se hygieniapassitesti. 39 pistettä 40:stä, eli taas yksi väärin. Mutta kuusi virhettä sallittiin, eli pääsin läpi ja saan sen hygieniapassin, joskus joulun jälkeen sekin.

Ja niistä otsikon enkeleistä: tein enkelipipareita, ylhäällä kuvassa, jos noista jotain selvää saa. Hankalan mallinen piparimuotti, toisista tuli laihempia ja toisista lihavampia, ja jalat katkesivat helposti, siis taikinassa...

Minä kyllä opin lapsena kiiltokuvista, että enkelit ovat vähän erinäköisiä kuin nuo piparienkelit, vaikkapa tämmöisiä (no, ei ne vanhoissa kiiltokuvissa ehkä IHAN tämmöisiä olleet, mutta siivet ovat ainakin oikeaa kokoluokkaa):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti