perjantai 15. huhtikuuta 2011

Viidesosa takana...

...tämän kevään viimeisistä jaksoista. Ihmeen nopeasti tämä viikko meni, vaikka etukäteen pelkäsin, kuinka jaksan. No kai ne loputkin neljä viidesosaa jaksaa.

Tänään en leiponut yhtään mitään, paistoin jotain ja pakkasin. Ja tietysti siivosin niinkuin aina. Eilen leivoin korvapuusteja (olikohan kymmenes kerta tänä keväänä?), kransseja ja pursotettuja suklaapikkuleipiä. Hillolla täytetyn pullakranssin teko on hirveän sotkuista puuhaa, ja ennen paistamista ne näyttivätkin aika epämääräisiltä, mutta valmiina olivat ihan kauniita.

Tänään me neljä ns. aikuisopiskelijaa kävimme kysymässä apulaisrehtorilta, olisiko mitään mahdollisuutta valmistua nopeammin? Siis kun yleisainejaksot on meille pelkkää tyhjäkäyntiä. Ei ole mahdollista muuten kuin viimeisten kahden kuukauden osalta. Jos siis tekee viimeisen työssäoppimisjakson aikaisemmin, niin voi valmistua joskus maalis-huhtikuun vaihteessa 2013. Eipä siitä paljon hyötyä ole.

Olisi ensi heinäkuuksi työssäoppimispaikkakin olemassa, mutta tänään alkoi tuntua siltä, ettei sitä taideta hyväksyä sitten koulussa kuitenkaan. Miksi sinne sitten turhaan menisi? Ja kuinka kauan senkin asian selvittäminen mahtaa kestää? Kun yksi sanoo yhtä ja toinen toista, eikä kukaan muista seuraavana päivänä yhtään mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti