maanantai 11. huhtikuuta 2011

Raskas kevät edessä

Seitsemän seuraavaa viikkoa tosi rankkaa koulunkäyntiä, leipomolla melkein joka päivä kahdeksasta neljään. Nyt jo maanantaina ihan poikki. Onneksi pari seuraavaa viikkoa ovat pääsiäisen vuoksi nelipäiväisiä.

Ei tietenkään ole ihan järkevää aloittaa päivää ajamalla pyörällä kilpaa traktorin kanssa. Kyllä sen koko päivän tuntee jaloissaan, mutta minkäs sille voi: jos edes jossain on edes vähänkin hyvä, niin täytyy siitä saada nauttia. Jo yläasteaikoina sain kommentteja siitä, että ajan aikas kovaa vauhtia pyörällä. Mutta ei todellakaan järkevää eikä terveellistä... Mutta siis voitin, se traktori ei ohi päässyt.

Olin puolenpäivän aikoihin ihan poikki, vaikka en ollut muuta kuin tehnyt pullataikinan, pakannut kaneliässiä, käynyt kahvilla ja syömässä ja äänestämässä ja vaihtanut vaatteet kolme kertaa. Ja kirjottanut Dymolla nimitarroja lokerikkoihin.

Onneksi iltapäivällä oli rauhallisempaa, tehtiin ruusumassasta koristeita. Alla kuvassa ainakin osa minun tekemiäni, sekä molemmat yläkuvan perhoset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti