keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Epäreilua!

Epäreilua, jos kysymys on "Mitä tarkoittaa sterilointi?" ja vastaus "Säilykepurkkiin pakatun elintarvikkeen kuumennus autoklaavissa +121 asteessa yhden barin paineessa", ja vastauksesta saa 0 pistettä! Vastaus on aivan oikein, kysymys on väärin! Kysymys kuulemma tarkoitti, mitä tapahtuu steriloinnissa, ja oikea vastaus olisi ollut kaikkien mikrobien tuhoutuminen.

Epäreilua, että aamulla sanotaan, että iltapäivällä siivotaan koulun pihaa. Siivoamisesta kyllä oli puhetta jo talvella, eikä siinä mitään, mutta semmoiset asiat pitää ilmoittaa viimeistään edellisenä päivänä. Vaikka ostankin kaikki vaatteeni kirpputoreilta, en silti halua siivota yhtään pihaa samoissa vaatteissa, joissa normaalisti käyn koulussa ja kaupassa ja muualla. Siis siivouspäivää varten pitää antaa mahdollisuus varustautua.

Epäreilua, että ilmeisesti Vammalan ammattikoulussa ei hyväksytä päättötyötä multimedia- tai hypermediamuodossa, koska semmoista ei ole tehty ennenkään. Siis kun 50 vuotta on tehty näin, niin pakko tehdä seuraavatkin 50 vuotta! Lisäksi päättötyön tekeminen on sidottu äidinkielen tunteihin. No voi äly hoi! Entäs ne, joiden ei enää tarvitse opiskella äidinkieltä? Entä ammattilukiolaiset, jotka opiskelevat sitä lukiossa?

Epäreilua, että näyttösuunnitelma pitäisi tehdä ryhmätyönä ja KOTItehtävänä! Kotitehtävät teen kyllä, mutta en varmasti missää ryhmässä. Mikä tarkoittaa, että teen sitten yksin, ja sitten se on tehty kolminkertaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti