keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Alkoi sitten kahden viikon talviloma!!!

Lopultakin pääsin tekemään niitä korvapuusteja, joita pitäisi nyt oppia tekemään oikein loistavasti ennen huhtikuun loppua. No, vielä ei niin loistavaa...Ei vaan osaa painaa sitä pullaa kasaan niin, että ne kierteet tulisivat näkyville sillä tavalla kuin pitäisi.



Pullapitkojakin tehtiin, ainakin letitys meni oikein, mutta muuten tuli aika epätasaisia. Ja lopuksi jotain canelokorppuja: patonginpaloja pyöritellään ensin voisokerikreemissä ja sitten kanelisokerissa ja lopuksi kuivataan uunissa. Ei siis mitään kevyttä ja kuivaa pureskeltavaa!

Mutta sitä en ymmärrä, miksi pesin ainakin 15 koneellista tiskiä, vaikka se ei olisi ollenkaan kuulunut minulle tänään?! No kun kukaan muu ei näyttänyt tiskaavan ja toisaalta minulla oli aikaa, ja sitäpaitsi jos se kaikki olisi ollut tiskaamatta klo 15 niin siellä sitten olisi odoteltu vaikka viiteen, että ne astiat on puhtaita. Siis lähinnä en ymmärrä, mikseivät ne tiskaa, joille se olisi kuulunut?

No, ainakin alkoi se kahden viikon talviloma. Yhden tietenkin noin virallisesti, mutta kun kouluun täytyy mennä seuraavan kerran vasta kahden viikon kuluttua keskiviikkona...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti