tiistai 24. tammikuuta 2012

Miksi berliininmunkki on berliininmunkki?

Eikä vaikka lontoonmunkki? Eli toinen päivä työssäoppimista tällä erää.

Sitä samaa Sokerileipurin pullien ja berliininmunkkien pakkaamista kuin eilenkin, sämpyläuuunin eteen en tänään joutunut. Aivan hirveän nopea ja tehokas pitäisi olla, mutta kumpi on tärkeämpää, työn laatu vai määrä?

Noiden edellä ja eilen mainittujen tuotteiden lisäksi Hyvinkään Fazerilla leivotaan patonkeja, ruisvehnäsämpylöitä, hillomunkkeja ja munkkirinkilöitä. Lisäksi paistetaan pakasteena jostain muualta tulevia dallaspullia,

PS. Berliininmunkki on ihan oikeasti kotoisin Saksasta, siis varmaan myös Berliinistä. Ihan totta puhuen en olisi uskonut, mutta niin se vain on. Täällä yksi ohjekin saksantaitoisille: http://www.rezepte-nachkochen.de/rezepte/berliner.php.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti