torstai 19. huhtikuuta 2012

No olipas tyhjäntoimitusviikko

Ennen harjoittelua varoiteltiin, että SakuStars-viikosta tulee todella kiireinen, korvapuusteja ja croissantteja pitää vääntää niin että niistä näkisi painajaisia vielä yölläkin. Minne se kiire sitten hävisi? Koko viikko on ollut yhtä ja samaa tyhjäkäyntiä, maanantaina (niinkuin jo kirjoitinkin) se tapahtumaturvallisuuskoulutus eikä juuri muuta, tiistaina leivottiin erä jättisuklaacookieita ja keskiviikkona erä vähän pienempiä tuplasuklaacookieita ja kahden litran sämpylätaikina kylmään. Kahden litran! Vammalassa oli ihan rutiinia vääntää kahdeksan litran sämpylätaikina harva se päivä!

200 kilometriä ajoa tällä viikolla aivan turhaan. No, sain eilen jäykkäkouristusrokotuksen koululla, edellisestä onkin aikaa yli 20 vuotta (ja rokotus on voimassa vain 10 vuotta!). Ja sitten saatiin vaaleanpunainen T-paita, lintukuviollinen putkihuivi ja vihreä Keudan avainnauha. Aivan epäreilua silti, että muiden luokkien oppilaat saivat lisäksi hupparin.

Keudan Sibeliuksenväylän koulutusyksikössä (eli siellä, missä minä olen) ei ollut mitään kilpailutapahtumia. Kaikki oli keskittynyt Tuusulanjärven rantaan rakennettuun telttaan tai sitten Wärtsilänkadun yksikköön, jossa näytti eilen olevan aika vilkasta, kun ajoin siitä ohi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti