sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

7. - 10. päivä

Koska joka päivä on lähes sitä samaa pakkaamista, joka päivä ei jaksa päivittää edes blogia.

Tiistai

Ei mitää mainittavaa

Keskiviikko

Jos normaaliviikolla tiistai on hiljaisin päivä menekin kannalta, niin tämmöisenä pääsiäisen jälkeisenä tynkäviikkona hiljaisin on sitten keskiviikko.

Torstai

No tämä oli alkulämmittelyä perjantaita ja 13:sta päivää varten, eli epäonnea. Aamulla pakkasin vääriin pusseihin paria erilaista leipää. Onneksi huomasin ja ehdin vaihtaa ne. Sitten laitoin vitriiniin keltaiisa Imatranpiirakoita perunapiirakoiden paikalle, ja kun vaihdoin niitä, ainakin 10 piirakkaa putosi lattialle. No se ei kyllä ole edes promillen tuhannesosaa kaikesta siitä hävikistä, mitä tuollakin leipomolla tulee joka päivä.

Elektroninen avain alkoi temppuilla, enkä päässyt kaikista ovista sisään ja lisäksi palelin koko päivän aivan hirveästi. Mitä sitten varsinaisena perjantaina ja 13:sta päivänä?

Perjantai

Avain temppuili edelleen. Tosi noloa seisoskella oven takana heiluttelemassa sitä lukon edessä, eikä mitään tapahdu. Yritin kysyä asiasta, mutta ei sille kai voi mitään (oikeasti ei harjoittelijan avaimen ole niin väliä). Muuten ei sentään mitään kamalampaa tapahtunut, mutta päivä ja viikko huipentui kyllä kivasti, kun Kelalta tuli hylkäävä päätös koulumatkatukihakemukseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti