torstai 25. elokuuta 2011

Pieleen menee ja kunnolla, osa 2


Murotaikinasta moneksi -kurssi jatkuu yhtä huonoissa merkeissä kuin alkoikin: mazariineja tehdessä lämmitin pomadaa liikaa, minkä vuoksi leivoksista ei tullut niin kiiltäviä kuin olisi pitänyt.

Muistaisin jossain joskus syöneeni mazariineja, joissa oli pomadan alla jonkinlainen kreemi, mutta ei näihin semmoista laitettu. Herkullisen näköisiä, mutta aika kuivia syötäviä.

Aamupäivällä tehtiin myös ns. Neljä vuodenaikaa -kakku. Se onnnistui paremmin. Olisin tosin halunnut siihen päälle jotain muuta kuin nyt, vaikka vadelmia tai viinirypäleitä, mutta ei sattunut olemaan koulun varastoissa. Täytyi siis tyytyä mandariinilohkoihin, ananakseen, mustikoihin ja punaherukoihin. Hedelmien ja marjojen alla on suklaata, marsipaania, aprikoosimarmeladia, kakkupohjaa ja diplomaattikreemiä eli aikas paljon kaikkea. Niin arvokkaita kakkuja, etteivät oppilaat pääse moisia maistelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti