perjantai 16. maaliskuuta 2012

Messuilla Helsingissä

Päästiin sitten ihan pääkaupunkiin Messukeskukseen Gastro-messuille. Ehdin kuin ehdinkin parkkipaikan metsästyksen jälkeen yhdeksän junaan kohti Pasilaa. Messukeskushan on sitten siinä melkein Pasilan rautatieaseman vieressä.

Kaikenlaisia maistiaisia oli paljon tarjolla, pieniä mutta täyttäviä. Ja kaikenlaista muuta pientä tavaraa (erityisesti kasseja) kertyi jonkin verran. Tulipa maistettua esimerkiksi suklaakebabia, joka ei kyllä ole mitenkään järkevä keksintö: omituisen makuisen keltaisen lätyn päälle valutetaan mangohilloa ja pursotetaan kermavaahtoa ja ripotellaan suklaalastuja. Kääräistään jonkin sortin wrapiksi ja ripotellaan lumijauhetta päälle. Ei maistunut oikein miltään ja oli hankala syödä.

Muuten oli jonkin verran viihtyisämpää kuin viime syksynä Pirkkahallin Elintarvikemessuilla. Näytteilleasettajia oli enemmän pienemmässä tilassa, ja väkeä aika paljon. Kehtasi paljon paremmin rohmuta niitä maistiaisia ja mainoskyniä. Ja pikku yksityiskohta: vaikka messujen nettisivuilla ja esitteessä mainittiin monta kertaa, että ikäraja on 18 vuotta, niin 17-vuotiaat luokkakaverini pääsivät sisään ilman mitään ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti