perjantai 3. helmikuuta 2012

Ohi on

...ainakin tällä kertaa Fazerilla.

On ollut pari iltaa niin kiireistä, etten ole ehtinyt päivittää blogia, mutta tässä lyhyesti, mitä uutta tapahtui niinä päivinä:

Keskiviikko

Kaksi lavallista juustosämpylöitä (720 pussia, 3600 sämpylää) oli pakattu väärällä päiväyksellä. Ne täytyi avata ja heittää uudelleen pakkauskoneen liukuhihnalle.

Torstai

Pakkasin berliininmunkkeja pakastukseen eli 3 x 12 kpl munkkeja pahvilaatikkoon, jonka liukuhihna kuljetti suljettavaksi ja teipattavaksi ja sitten laatikko täytyi nostaa lavalle. Täydet lavat vietiin ns. tunnelipakastimeeen, jossa on -30 astetta ja munkit jäätyvät nopeasti. Seuraavana päivänä lavat täytyy kelmuttaa ja siirtää tavalliseen pakastinhuoneeseeen (-18).

Muutenkin oli kylmä, talven kylmin päivä (tähän mennessä, mutta toivottavasti myös tämän jälkeen) ja leipomollakin oli tosi kylmää välillä, varsinkin silloin kun lastauslaiturien ovet olivat auki. Ylimääräisen pitkähihaisen takin sai päälleen, mutta ei semmoinen keinokuituinen vaate paljon lämmitä. Ja oli tosi hyvä idea laittaa puuvillahanskat kumisten alle: ne tulivat kosteiksi hiestä ja sitten vasta kylmät kädet olivatkin.

Perjantai

Kovasta pakkasesta johtuva ilman kuivuus ja jatkuva kumihanskojen käyttö aiheuttivat lopulta aika ärhäkän ihottuman kämmenselkiin. Onneksi sitä ei huomannut, kun tietenkin oli hanskat koko ajan kädessä, tosin loppupäivän puuvillaiset ja vähän kömpelöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti