keskiviikko 16. toukokuuta 2012

25. - 27. päivä

Maanantai

Sitä samaa.

Tiistai

Sitä samaa.

Keskiviikko

No enpä muistakaan koska olisi viimeksi haukuttu yhtä lyttyyn kuin tänään. Eikä ainakaan koskaan missään työharjoittelupaikassa. Parhaani olen aina tehnyt ja yleensä edes pienen kiitoksen saanut. Nyt tuli negatiivista palautetta aikaisempienkin harjoittelupaikkojen edestä, ja enimmäkseen vielä epäolennaisuuksista.

Tarkennus: vappua edeltävällä viikolla kysyin, voinko lähteä perjantaina 4.5. pari tuntia aikaisemmin, ja pitääkö ne tunnit korvata. Vastaus oli, että ei tarvitse, jos muuten teen työtä ahkerasti. No tein.

Vappuaattona totesin, että työtä on paljon ja työntekijöitä vähän, joten voin olla kauemmin, mutta saanko ne tunnit vapaaksi joskus. Vastaus tähän oli kyllä. Tein silloin kaksi tuntia ylimääräistä.

Nämä olivat siis kaksi eri asiaa, kaksi eri kaksituntista. Mutta tänään, kun opettaja lopulta tuli käymään leipomolla ja täytettiin arviointilomake, niin tämmöisestä (aika pienestä asiasta, sanoisin) jaksettiin jauhaa vaikka kuinka kauan, ja kuinka jotenkin juuri sen vuoksi olen totaalisen surkea työharjoittelija, joka ei mitenkään ansaitsisi edes sitä ykköstä, joka lopulta papereihin tuli.

No, muistettiin lisäksi sentään mainita myös se aiemminkin työharjoitteluissa ilmennyt asia, että siitä huolimatta, että olin vain mitätön työharjoittelija, pidin työpäivän aikana kaksi taukoa, mikä on tosiaan aivan anteeksiantamatonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti