perjantai 7. lokakuuta 2011

Kolme päivää konditoriaryhmässä

Nyt on vähän eri systeemi kuin viime vuonna, jolloin ryhmä ja tehtävät vaihtuivat joka päivä. Eli nyt samassa ryhmässä koko viikon, saa tehdä loppuun useampipäiväiset työt.

Keskiviikkona karjalanpiirakoita, jotka paistettiin torstaina; ja talonpojanleipiä (pikkuleipä), jotka myös paistoin torstaina ja pakkasin vasta tänään; torstaina lime-jogurttihyydykekakkuja, jotka viimeisteltiin tänään...ja siinä sivussa lohi- ja metvurstipaistoksia ja toscapiirakoita uudesta toscajauheesta.


Kakut siis tehtiin jogurtista ja pinta lime-sitruunamehusta liivatelehdillä hyydyttämällä. Ja pohja Digestive-keksimuruja ja voita. En sanoisi kovin herkulliseksi, mutta kai joku tykkää...

Kolme peräkkäistä päivää tuntuu kyllä jaloissa, vaikka onhan se tätä ollut ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti